ДНЕС  Слаб сняг  Днес ще преобладава облачно време, на места

...
ДНЕС  Слаб сняг  Днес ще преобладава облачно време, на места
Коментари Харесай

Студено остава и днес, вижте къде ще вали сняг

ДНЕС 

Слаб сняг 

Днес ще доминира облачно време, тук-там ще превали слаб сняг. Вятърът в Западна България ще стихне. Сутрешните температури ще са негативни - в Северна България ще са и под минус 5°, дневните ще са най-вече сред 0° и 5°.

Над планините ще бъде облачно със снеговалежи, които денем краткотрайно ще отслабнат, тук-там и ще спрат, само че вечерта от юг още веднъж ще се засилват. Ще духа сдържан север-северозападен, по билата мощен юг-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 1°, на 2000 метра - към минус 5°. По Черноморието ще е облачно, с превалявания, като денем снегът ще премине в дъжд.

Ще духа сдържан и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха - 6-8°. Температурата на морската вода -  7°. Вълнението на морето ще е 4 бала. 

УТРЕ 

Леко стопляне

В неделя ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще се затопля, повече в източната половина от страната, където вятърът ще е сдържан. След краткотрайно прекъсване на преваляванията, към вечерта от юг-югозапад ще завали дъжд. Максималните температури ще са 5°, а минималните - минус 4°. 

ВДРУГИДЕН 

Дъждовно

В понеделник стоплянето ще продължи, само че в доста региони, основно в Южна и Източна България, ще превалява дъжд. През деня живакът ще се повиши до 9°, а през нощта температурата няма да падне под 1°. 

Очаквани оптимални температури за 24 март 

Пловдив 4° 

Пазарджик  3° 

Смолян  1° 

Стара Загора 2° 

Хасково 2° 

Сливен  5° 

Кърджали 3° 

Бургас 4° 

София 2°  

Атина 18° 

Париж 6° 

Берлин 5° 

Рим 13° 

Виена 8° 

Москва -2° 

Лондон 12°
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР